dilluns, 12 de juny de 2017

OCEÀ ÀTIC

Tenim una criatura nova, una publicació virtual en format issuu, es diu OCEÀ ÀTIC i serà de publicació periòdica.3 comentaris:

 1. Respostes
  1. Olga, t'he de donar la raó. Ho he penjat al facebook i hi ha hagut gent que no té ni idea de què és i de què va. Haurem d'esmenar-ho.

   Per exemple, he hagut de dir que està en català i en castellà, perquè gent que no llegeix en català, que em llegeix habitualment a través del traductor, ja no hi ha anat, pensant que no ho entendrien!

   Cornèlia... cal una petita explicació per als que no hi estan avesats, a aquest programa! Com a ànima corneliana, en sóc conscient.

   Elimina
 2. Hola, intentarem explicar una mica què és un issuu.
  Seria, com s'autodefineix issuu, un quiosc virtual de revistes i documents breus.

  Si llegiu el correu electrònic on rebeu l'issuu enllaçat pot passar que no es vegi la imatge de seguida. A vegades tarda molt a baixar i queda un espai en blanc.
  Un issuu és un vídeo fix, amb pàgines, que permet publicar text i fotografies.

  També:
  En las últimas décadas, las nuevas tecnologías digitales han supuesto importantes cambios en la forma de acceder a la cultura, si bien a su vez nos dotan de herramientas que nos permiten llegar a un colectivo mucho mas amplio. Con esta finalidad, hemos puesto en marcha un nuevo proyecto consistente en la edición digital de fascículos que iremos publicando periódicamente en formato bilingüe, donde podréis leer micro relatos, poemas, artículos de opinión, ver sus ilustraciones y acceder a las distintas páginas como si de un libro se tratara, para ello solo tenéis que clicar en el centro de la portada que aparece en la imagen.

  A nosaltres ens fa moltíssima il·lusió publicar en aquest format. Obrim noves possibilitats de lectura.

  En parlarem més.
  Avui anem a Blanes a fer presentació de SI ES FA FOSC.

  Petons!

  ResponElimina